Meny

Meze & Tapas Vegetariskt

BRUSCHETTA CLASSICA

Vitlöksstekt bröd med tomat, rödlök, vitlök, olivolja och basilika.

99 ;-

SARIMSAKLI EKMEK

Vitloksbrod pa turkiskt vis.

59 ;-

BIBER DOLMA

Fetaostfyllda chillipaprikor.

59 ;-

DOLMADAKIA

Vinbladsdolmar fyllda med ris och kryddor.

69 ;-

TZATZIKI

Vitloksyoghurt med riven gurka och kryddor.

59 ;-

ZEYTIN TABAGI

Ort och vikloksmarinerade Kalamataoliver.

59 ;-

FETA TIGANITI

Panerad friterad fetaost.

75 ;-

BONDSALLAD

Klassisk bondsallad med fetaost och oliver.

85 ;-

SARIMSAKLI PATATES

Tunt skivad rastekt vitlokspotatis

55 ;-

HTIPITI

Hemlagade fetaostrora smaksatt med paprika , vitlok och chilli.

59 ;-

HUMMUS

Hemlagad kikartsrora med tahini, vitlok, citron, kallpressad olivolja.

59 ;-

ACILI PEYNIR TAVA

Friterade chili cheese, serveras med vitloksaioli.

59 ;-

MOZZARELLA CAPRESE

Buffalo mozzarella med färska tomater och basilikaolja.

109 ;-

SIGARA BOREGI

Filodegs rullader fyllda med fetaost.

69 ;-

PARMAK MOZZARELLA

Friterade mozzarella sticks, serveras med vitloks aioli.

59 ;-

HALOUMI TIGANITO ME MELI

Friterad Haloumi med honung och granatapple balsamico.

75 ;-

Meze & Tapas Kott/Kyckling

SUCUK

Hetkryddad grillad turkisk vitlokskorv.

69 ;-

ICLI KOFTE

Bulle av krossad vete, fylld med kottfars, lok, paprika &valnotter, serveras med tzatziki.

89 ;-

CARPACCIO DI CARNE

Tunna skivor av citron marinerad oxkött serveras med olivolja, färskriven Grana Padano, kapris och selleri.

139 ;-

TAVUK KANAT

Friterade kycklingvingar.

59 ;-

COP PILIC

Teryakimarinerade kycklingspett.

69 ;-

KOFTE

Turkiska kottfarsbitar med tomatsas och tzatziki.

69 ;-

LAMMRACKS

Grillade lammracks

109 ;-

BACONLINDADE DADLAR

69 ;-

Meze & Tapas Fisk/Skaldjur

CALAMARI

Ol marinerade, friterade blackfiskringar serveras med aioli och citron.

89 ;-

KARIDES SIS

Vitloksmarinerade jatterakor pa spett med aioli.

99 ;-

COTZE A LA CLASSICA

Färska blåmusslor, vitlök, vittvin, persilja & tomatsås.

119 ;-

SOUTE DI SCAMPI (LÄTTSTARK)

Scampi, vitlök, vittvin, citron, persilja & olivolja.

139 ;-

KARIDES GUVEC

Ugnsbakade tigerrakor med vitlok, gronsaker i het pikantsas som serveras i lergryta.

89 ;-