Meny

Varmratter

SOUVLAKI FLASKFILE ELLER KYCKLING

Grillad flaskfilé eller kycklinglarfilé som marinerats i kallpressad akta olivolja, citron och vitlok som grillas pa jarnspett, serveras tillsammans med tzatziki & tomatsas.

175 ;-

SAC KAVURMA LAMM ELLER KYCKLING

Ljuvlig gryta pa Turkiskt vis som toppas med kramig yoghurt tillsammans med hemlagat pilaffris, serveras med i rykande het gjutjarnsgryta.

175 ;-

BIFTEKIA

Grekiska kottfarsbiffar pa klassiskt vis, toppas med riven fetaost, serveras med tomatsas & tzatziki.

179 ;-

GEMISTO CHIRINO

Ortmarinerad grillad flaskfile fylld med fetaost, serveras med tzatziki, grilltomat & tomatsas.

179 ;-

KASARLI KOFTE

Turkiskt kryddade kottfarsbiffar med mozzarella och cheddarost, serveras med kramig yoghurt & tomatsas.

182 ;-

EFES PILIC

Citrus & vitloksmarinerad grillad kycklingfilé, serveras med rykande het gjutjarnstallrik tillsammans med kockens hemlagade cheddarsas.

185 ;-

KUZU SIS

Grillad lammrostbiff pa jarnspett som marinerats i kallpressad akta olivolja, citron & timjan, serveras med tzatziki & tomatsas.

189 ;-

EFES BONFILE

Grillad hangmorad oxfilé som marinerats i kallpressad akta olivolja, serveras pa rykande het gjutjarnstallrik tillsammans med kockens hemlagade cheddarostsas.

229 ;-

BONFILE SIS

Vitloks marinerade grillad oxfilé pa spett, serveras med tzatziki, dolmadaki, fetaost.

229 ;-

PEPPARSTEK

Grillad oxfilé med gronpepparsas och glacerade gronsaker

229 ;-

KUZU PIRZOLA

Timjan, vitloks marinerade lammracks som serveras med tzatziki, rodvinsas & vitlokssmor.

239 ;-

TURKISH DELIGHT

Vitlok och ortmarinerad grillad lammytterfilé som toppas med riven fetaost, serveras med tzatziki & rodvinsas.

239 ;-

KARISIK IZGARA

Grillmixfat med kyckling - lammspett, lammracks, flaskfilé och kofte som serveras tillsammans med en egen variant pa pilaffris, tunt skivad, tzatziki, vitlokssmor och tomatsas.

249 ;-

KUZU KUSLEME

Ort- vitloksmarinerad grillad lammytterfilé med stekt chevré, serveras med rodvinsas & tzatziki.

241;-

PLANKSTEK

Grillad oxfilé, serveras med gronpepparsas, bearnaisesas och duchessemos.

249 ;-

TEOS FISKGRATANG

Fiskgratang pa planka som serveras med skaldjurssas och citron.

210 ;-

KARIDES GRATEN

Heta tigerrakor med gronsaker i pikantsas , serveras i ugnsbakad lergryta.

210 ;-